Vladan Vasić predsednik privremenog organa Grada Pirota: Razgovaraće u ponedeljak sa predstavnicima političkih stranaka. "Pirot protiv nasilja" neće biti pozvan na sastanak

22. decembar 2023. 13:00 Izbori 2023 Pirot Plus Online

U ponedeljak 25.12.2023. godine predsednik privremenog organa Grada Pirota mr Vladan Vasić sastaće se sa predstavnicima političkih stranaka koje su ostvarile rezultat veći od 3% glasova na izborima koji su održani 17.12.2023.godine. U 9:30 časova razgovaraće sa predstavnicima Srpske napredne stranke, u 10:00 časova sastaće se sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije, dok će predstavnike liste POKS i ZAVETNICI ugostiti u 11:00 časova.

Na ovim sastancima biće razmatrana mogućnost političke saradnje u narednom mandatu i podrška najznačajnijim projektima koje očekuju Grad Pirot.

Predstavnici liste „Pirot protiv nasilja" neće biti pozvani da učestvuju u ovim razgovorima zbog govora mržnje koji su koristili u kampanji a koji se ogledao u javnom verbalnom linču političkih protivnika, lažnim optužbama i uvredama najgore vrste. Mišljenja smo da se od ovakvog načina političke borbe treba jasno ograditi i da sa osobama koje primenjuju ovakav način političke borbe saradnja nije moguća.

*Saopštenje gradske uprave Pirot