Čitalac reporter: Problemi u selu Sinjac

12. januar 2020. 12:31 Čitalac reporter Pirot Plus Online

Za našu rubriku Čitalac reporter javio se Milan Branković, koji je ukazao na nekoliko problema u selu Sinjac. 

Milan Bankovic

00:26 (12 hours ago)
 
 

Pre nego pocnem sa pitanjima zelim Vam srecnu i uspesnu novu godinu i Bozicne praznike.

Vidim da ste na portalu objavili text vezan za uredjenje seoskih putevana teritoriji opstine. Moje pitanje za nadlezne je vezano za uredjenje odnosno asfaltiranje puta u selu Sinjac, jel i taj put u planu? Osim uredjenja puta mestani istog nemaju nikakvu vodu cak ni tehnicku, niko nije zainteresovan za resavanje problema. Mogu Vam poslati kratak video snimak i par slika o nacinu na koji se voda donesena iz baste skladisti u toplim prostorijama, ista se koristi za napajanje stoke i licnu higijenu. 

Milan nam je poslao i nekoliko slika i video kao ilustraciju

Samo da napomenem na video materijalu i slikama se nalazi moj ujak koji ima registrovano poljoprivredno gazdinstvo. Mleko koje proizvodi daje mlekari Stara Planina iz Dimitrovgrada. Vodu u buradima doprema traktorom iz baste sto po ovoj hladnoci i losem vremenu nije bas jednostsvno

Nenad Paunovic plusradio010@gmail.com

12:21 (12 minutes ago)
 
to Milan
Milane,hvala za poverenje koje nam ukazujete.  Objavljujemo Vase pitanje na koje cemo pokušati da dobijemo odgovor. Postoji samo jedan problem. Vasa Opstina godinama ne zeli da saradjuje sa nasom Medijskom kućom. Razloge zna neko iz  rukovodstva Opstine.Pretpostavljate ko. Pokusacemo već u ponedeljak da pitamo.
Pozdrav. 
Zelimo Vam dobro zdravlje i sreću u Novoj godini!
Nenad Paunović
Ani press Pirot