AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 12.07.2018. | objavio Plusonline

0

Sem Fabrici nastavio posetu Pirotu, obilaskom “Četvrtog kilometra” i Momčilovog grada!

   Posle posete Graničnoj policiji , NJ.E. Sem Fabrici, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji u okviru dvodnevnog  posete Pirotu  u pratnji Vladana Vasića, gradonačelnika Pirota , obišao  je  Prijemni centar za migrante – “Četvrti kilometar”

Sem Fabrici  izrazio je zadovoljstvo brigom Vlade Srbije za migrante. On je posebno istakao da je Pirot jedan od gradova koji na primeran način brine o migrantima.

Vladimir Cucic Komesar za izbeglice i migracije Pirotskog okruga, rukovodilac prihvatnog centra zadovoljan je brigom EU I Vlade Srbije za migrante.


 Sa ,,Četvrtog kilometra,, visoki gost, zajedno sa Vladanom Vasićem, posetio je  tvrdjavu  – Kale .

Posle detaljnog obilaska istorijskog spomenika Sem Fabrici bio je oduševljen tvrdjavom. Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, zahvalio  se  gostu  koji je  bio veoma  zainteresovan  za sve što je obišao, Četvrti kilometar, Mlekarsku školu, a sada i tvrdjavu Kale. Treba da se zna da je EU značajno prisutna u našem gradu  kao i u našoj zemlji. Pored ostalog, EU nam je kroz IPA program pomogla da obnovimo naše kulturno nasledje. 

Video materijal televizija Pi Kanal.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑