AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 20.04.2017. | objavio Plusonline

0

Pobeda u subotu, korak ka zasluženoj tituli

Prva liga Istok,

17.kolo

Pirot: Pirot – Žitoradja

Hala Kej

Subota, 22. april 18 časova  

Prvenstvo ulazi u finiš. Lider na tabeli čuva poziciju i približava se tituli. U tim nastojanjima, ekipa koju predvode Ivana Savić, sestre Tančić, Aleksandra Pešić, imaće još jedno teško iskušenje. Protivnik je tim koji je treći na tabeli i koji je prijatno iznenadjenje ovog prvenstva.

Treba očekivati tešku i neizvesnu borbu, ali, naravno treba očekivati da će naše devojke još jednom pokazati vrednosti kada je najteže. Pobeda u subotu uveče bila bi još jedan korak bliži zasluženoj titulu.

Jedna od najboljih rukometašica, Simona Tančić, koja očigledno ima dara i za novinarski posao, često nam šalje izjavu neke od svojih klupskih drugarica. To je i ovoga puta bio slučaj, utakmicu najavljuje Anđela Rančić.

2 3

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline