AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 23.02.2018. | objavio Plusonline

0

ORK Pirot u subotu 24.februara organizuje Memorijalni turnir “Alekov memorijal- rukomet se igra srcem”

U znak sećanja na  Nebojšu Aleksića, jednog od najboljih rukometaša novije generacije, ORK Pirot  organizuje turnir pod nazivom ,,Alekov memorijal  – rukomet se igra srcem” . Pored pirotskih rukometaša učestvuju ekipe iz Niša, Vlasotinca i Knjaževca. Turnir se igra u subotu 24.februara u Hali Kej. Prva utakmica počinje u 10 časova.

Predsednik ORK“ Pirot“ Ninoslav Ćirić, kaže, pored ostalog da je programom Kluba predvidjeno da turnir postane tradicionalan. Veliku pomoć Klubu u organizaciji turnira pruža i sestra Nebojše Aleksića, dr Negica Pejić.

Jedan od ljudi koji je dugo radio sa generacijom vrsnih rukometaša kojoj je pripadao i Alek, Nikola Kostić, kaže da je reč o izuzetnom čoveku i sportisti. Marljiv, tolerantan, trpeljiv, velikog srca, tih, čvrstog karaktera i visokog intelekta, samo su neke od osobina kojima se odlikovao.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑