AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 14.01.2019. | objavio Plusonline

0

Info dan o dualnom obrazovanju u Pirotu

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga  i  Ugovorna okružna privredna komora Pirot organizuju Info dan o dualnom obrazovanju, koji će se održati u sredu, 16.januara sa početkom u 11.00 časova u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot, u Ulici Dobrice Milutinovića bb, TC „Vezni trakt“ lokal 5.

Info dan je namenjen predstavnicima privrednih subjekata i škola koje žele da se uključe u proces dualnog obrazovanja.

Cilj ovog događaja je da se na jednom mestu susretnu svi učesnici ovog procesa, da se omogući bolja informisanost, daju odgovori na ključna pitanja vezana za dualno obrazovanje i uključi što više privrednih subjekata i škola u implementaciju dualnog obrazovanja.

Na događaju će biti predstavljen model dualnog obrazovanja u Srbiji, pravni okvir koji reguliše ovu oblast, uloga, prava i obaveze svih učesnika u procesu implementacije dualnog obrazovanja. 

Na info danu će biti prisutni predstavnici:

1.Privredne Komore Srbije – RPK Niš

2.Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja – Školske uprave Niš

3.Nacionalne Službe za zapošljavanje

4.Lokalne samouprave

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline