AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 21.12.2018. | objavio Plusonline

0

Forma Ideale stiže u Pirot. Otvaranje u subotu u 12 časova

U subotu 22. decembra najveći srpski proizvođač nameštaja Forma Ideale otvara svoj prvi salon u Pirotu, u ulici Stevana Sremca bb, u naselju ATP.

Nov izložbeno – prodajni salon koji se prostire na više od 1.600 m2 organizovan je kao dvoetažna prostorna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima.  

Posetiocima salona na raspolaganju će biti kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja kompanije Forma Ideale, kao i asortiman iz partnerskog programa. Kupcima nameštaja u salonu Forma Ideale omogućene su i usluge isporuke i montaže, kao i učlanjenje u program lojalnosti koje donosi mogućnost popusta od 5% na kupovine u narednom periodu.

Svečano otvaranje salona obeleženo je promocijom nove akcije ZA IDEALNE MOMENTE U VAŠEM DOMU, kao i NOVOGODIŠNJE SUPER akcije koja donosi sniženja i do 50%.

Povodom otvaranja salona, sve kupce očekuje poklon iznenađenja, a radno vreme radnim danima biće od 8 do 21h, subotom od 8 do 20h i u nedelju 23.12. od 10 do 18h.

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.700 zaposlenih i 35 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Forma Ideale je ubedljivo najveća kompanija regionalne industrije nameštaja, kao i najveći srpski izvoznik nameštaja, sa dvocifrenim godišnjim rastom izvoza u 35 zamalja na 4 kontinenta i sa preko 10% ukupnog broja zaposlenih u industriji nameštaja u Srbiji, angažovanih u svom poslovnom sistemu. Ideja vodilja tokom više od 20 godina razvoja kompanije Forma Ideale uvek je bila ista – kako postati najbolji, kako ostati najbolji i kako najbrže odgovoriti na zahteve tržišta. Jasna i ambiciozna strategija poslovanja, kao i izuzetno fleksibilni odgovori na zahtevne izazove različitih tipova tržišta, rezultirali su liderskom pozicijom u industriji nameštaja u regionu i pokazuju da kompanija uspeva da kreira odgovarajuća rešenja u svim aspektima poslovanja.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline