AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 21.12.2018. | objavio Plusonline

0

Forma Ideale stiže u Pirot. Otvaranje u subotu u 12 časova

U subotu 22. decembra najveći srpski proizvođač nameštaja Forma Ideale otvara svoj prvi salon u Pirotu, u ulici Stevana Sremca bb, u naselju ATP.

Nov izložbeno – prodajni salon koji se prostire na više od 1.600 m2 organizovan je kao dvoetažna prostorna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima.  

Posetiocima salona na raspolaganju će biti kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja kompanije Forma Ideale, kao i asortiman iz partnerskog programa. Kupcima nameštaja u salonu Forma Ideale omogućene su i usluge isporuke i montaže, kao i učlanjenje u program lojalnosti koje donosi mogućnost popusta od 5% na kupovine u narednom periodu.

Svečano otvaranje salona obeleženo je promocijom nove akcije ZA IDEALNE MOMENTE U VAŠEM DOMU, kao i NOVOGODIŠNJE SUPER akcije koja donosi sniženja i do 50%.

Povodom otvaranja salona, sve kupce očekuje poklon iznenađenja, a radno vreme radnim danima biće od 8 do 21h, subotom od 8 do 20h i u nedelju 23.12. od 10 do 18h.

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.700 zaposlenih i 35 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Forma Ideale je ubedljivo najveća kompanija regionalne industrije nameštaja, kao i najveći srpski izvoznik nameštaja, sa dvocifrenim godišnjim rastom izvoza u 35 zamalja na 4 kontinenta i sa preko 10% ukupnog broja zaposlenih u industriji nameštaja u Srbiji, angažovanih u svom poslovnom sistemu. Ideja vodilja tokom više od 20 godina razvoja kompanije Forma Ideale uvek je bila ista – kako postati najbolji, kako ostati najbolji i kako najbrže odgovoriti na zahteve tržišta. Jasna i ambiciozna strategija poslovanja, kao i izuzetno fleksibilni odgovori na zahtevne izazove različitih tipova tržišta, rezultirali su liderskom pozicijom u industriji nameštaja u regionu i pokazuju da kompanija uspeva da kreira odgovarajuća rešenja u svim aspektima poslovanja.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline