Zvonilo! Počela školska godina. Srećno!!!

01. septembar 2016. 14:00 Društvo Pirot Plus Online

Nova školska godina počela je danas. U osnovnim školama „Osmi septembar“ i „Sveti Sava“ neparni razredi su u prepodnevnoj smeni, a parni razredi u popodnevnoj. Svečani prijem prvaka u OŠ 8. septembar je u 9 sati na letnjoj pozornici škole, a u OŠ "Sveti Sava" u 12 sati. Za prvake će biti organizovana priredba. Za učenike 5. razreda prozivka je u 7:30 minuta.

Za učenike neparnih razreda u osnovnim školama „Vuk Karadžić“ i „Dušan Radović“ nastava je popodne, a za učenike parnih razreda prepodne. Prozivka učenika prvog razreda u OŠ Vuk Karadzić je u 12:30 u školskom dvorištu. Prozivka učenika petog razreda je u 13:30 u školskom dvorištu.

Naša kamera zabeležila je jutros atmosferu ispred OŠ "Sveti Sava". Počinje školska godina, 1. septembar! Opet su "žive" škole.

Srednja Tehnička, Ekonomska i Mlekarska škola organizovaće nastavu samo u prepodnevnoj smeni.

U Srednjoj stručnoj školi će učenici prvog i četvrtog razreda krenuti pre podne, a učenici drugog i trećeg razreda posle podne.

U Gimnaziji nastava za neparne razrede počinje prepodne, a za parne posle podne.

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Mladost“ učenici prvog, drugog, petog i osmog razreda osnovne škole, učenici radnog osposobljavanja i trećeg razreda srednje škole počeće u prepodnevnoj smeni, kao i predškolska grupa. U popodnevnoj smeni su učenici trećeg, četvrtog, šestog i sedmog razreda osnovne škole, produženi boravak i učenici prve i druge godine srednje škole.