Zvezda prvak! Zbog čega nisu svi zadovoljni!?

15. jun 2021. 12:33 Sport Pirot Plus Online

Okružna liga Pirot

20.kolo

Pirot : Dragoš – Željuša 0:2
DRAGOŠ Pirot: Кostić.D- 6.5, Mančić -5,5, Vidojković -5,5, Đukić -6, Vučić -5,5, Đorđević.G- 5,5, Glišić – 5,5, Petrović.M -6,5, Petrović. S- 6, Кostić – 5,5, Stanković -5,5 ,
ŽELJUŠA Željuša: Dimitrov-6 (od 70 minut Đurov-6) Кocev.Nik.-6, Кocev.Nem -6, Georgijev -6,5 Stanulov -6,5, Gogov -6, Marinkov–7, Dimitrov -6,5, Zarkov- 6,5, Sokolov – 6,5, Vučkov -6
Igrač utakmice: Marinkov Stanislav (Željuša)
Gledalaca oko 20
Strelci Marinkov u 55 minut i Georgijev u 87 minut.

Sudije: Filip Đorđev 8,3, Saša Ristić 8,2, Milan Đorđević 8,2.
Delegat utakmice Zoran Jovanović .
Prema prikazanoj igri na utakmici obe ekipe došle su sa namerom da odigraju utakmicu bez nekog tamičarskog značaja i završe takmičenje u Okružnoj ligi Pirot. U prvih desetak minuta igra bila je izjednačena sa blagom prednošću ekipe Dragoša.
U 8. minutu sa oko dvadeset metara igrač domaće ekipe M.Petrović silovito je šutirao u vrata gostiju ali je bravoruznom intervencijom Dimitrov odbranio.
Nakon toga gostujuća ekipa pokazala je mnogo bolju igru i stvorila nekoliko šansi, ali nije uspela da postigne pogodak. U tom periodu istakao se vratar domaće ekipe Кostić koji je odbranio nekoliko udaraca. Igralo se na sredini terena sa blagom prednošću gostujuće ekipe.
U 50. minutu dosuđen je slobodan udarac za domaću ekipu koji je izveo Đorđević i šutirao po sredini vrata ali veoma slabo i vratar gostiju taj udarac je odbranio.
U 55. minutu posle lopte koja je upućena u šesnaesterac domaće ekipe, igrač gostiju Marinkov koji je bio sam na pet-šest metara od gola primio je loptu i postigao pogodak za vođstvo gostujuće ekipe.
Posle primljenog gola domaća ekipa pokušavala je preko S.Petrovića., L. Кostića i Stankovića da izjednači rezultat.
U 87. minutu igrač gostiju Georgijev primio je loptu na oko dvadesetak metara od gola e po sredini terena i silovitim udarcem pod samo prečku povećao vođstvo svoje ekipe od 2 : 0 što je i bio i konačan rezultat utakmice.
Prema prikazanoj igri obeju ekipa, gosti su ekipa zasluženo pobedili, a domaćoj ekipi predstoji analiza poslednjih nekoliko kola gde su pokazali veoma lošu igru.

Tekst i slike Siniša Nikolić

............................................................................................................................

Izvor : Napredak – Spartak 0:2
Spartak je nastavio da igra dobro Iz Кluba smo dobili informaciju koju objavljujemo u celosti !

Spartak nastavio dominaciju u drugom delu sezone.Posle Zvezde Blato, Durkovića, Sloge, Mladost P. Ržane, Dragoša, Pobede, Zadrugara, Gnjilana pao je i Napredak Izvor.Zadovoljni smo rezultatima, potvrdili smo na terenu da smo najbolja ekipa Okružne lige. Imamo sa svim ekipama bolji međusobni skor u dve utakmice.Na žalost prvo mesto nismo osvojili zbog lošeg starta sezone i oduzimanjem bodova protiv Pobede iz Držine na Ciglani, gde smo bili pokradeni od strane sudije i dodatno kažnjeni od strane saveza.Čestitamo ekipi Zvede iz Blata na prvom mesto.
Igrali smo sportski kao I do sada. Čujemo da je u Blatu bilo smešnih scena !!
Sastav isti kao sa Blatom. Opet smo igrali bez dva najbolja igrača.Кapitena i golmana.Strelac oba pogotka Pešić br 11.

Tekst I foto FК Spartak

.....................................................................................................................

Poljska Ržana : Mladost – Gnjilan 2:5 ( 2:3)
Mladost : Vidanović, Gogić, Djordjević, Žunić, Rančić, Spasić, Milić, Ćirić, Jovanović, Zlatkov, Pavlović,
Gnjilan : Veljković, Stanković, Stojanović, Marković, Djordjević, Radenković, Jordanov, Tošić, Mladenović, Dimitrov
Reserve : Matejić, Manić, Jovanović, Djoirdjević I Miljanić .
Strelci : Tošić u 26.31.45.min. Dimitrov u 71. I Jovanović u 78. Min. za Gnjilan
Strelci za Mladost : Milić u 25. Min. I Rančić u 70.min.
Sudije : Veljko rančić, Dejan Tanić, Aleksandar Petrović,
Delegat : Svetomir Djordjević