ŽRK Pirot! Kad predsednica Marija Ilić, brani sedmerce !!!

14. oktobar 2019. 09:00 Sport Pirot Plus Online

Prva liga Srbije, Istok

2.kolo

Negotin: Hajduk Veljko - ŽRK Pirot 23:41 (13:17)

ŽRK Pirot: Potić Savić 1, Stojanović 2, Ćirić , Sl. Tančić 2, Sm.Tančić ( K ) 16, An. Jovanović, Spasić, Marija Ilić, Randjelović 2, Djordjević 9, Grozdanova 10

Igrač utakmice Simona Tančić ŽRK Pirot

Marija Ilić, predsednica ŽRK Pirot, povremeno je u prošlom prvenstvu, kada je zatrebalo, igrala i time na još jedan način ispoljavala svoju pripadnost Klubu. Maka je u karijeri koja je, inače, drugo trajala, pokazivala veliku želju i borbenost i tada, kao i danas kada je predsednica, bila pravi primer.

Sticajem okolnosti, Marija Ilić, juče je bila prinudjena da bude i GOLMAN! Samo još to nije bila. Naime, ŽRK Pirot ionako ima problem s golmanima, jer je Dinčić otišla u Beograd, a ranija pojačanja vratila su se u matične klubove. I u takvoj situaciji, za jučerašnju utakmicu od tri golmana nijedna nije mogla da krene na put. Da sve bude još interesantnije Marija Ilić je odbranila dva sedmerca i na ovoj poziciji pokazala se veoma uspešnom. MAKO GOLMANE !!

Inače, dogodilo se ono što smo i očekivali. Domaće su u 3.minutu imale 1:1 i to je od njih bilo sve. Doduše u prvom poluvremenu su uspele da se donekle suprodstave, a u nastavku, kada su Piroćanke odigrale "jače" sve je došlo na svoje.

Simona Tančić, Gergana Grozdanova i Miljana Djordjević postigle sdu ukupno 35 golova !

Prava je šteta što će naša ekipa ove sezone biti prinudjena da igra utakmice sa daleko slabijim rivalima. Mesto našem timu bilo je u višem rangu takmičenja ! Šteta, zbog nedostatka novca biće prinudjene na ovakve utakmice !

000


Naisa 2
:


Radnički (S)


Žitorađa
:


Remesiana


Pirot
:


Vlasotince


Rtanj
:


Hajduk Veljko