Zoran Nikolić: U Izvoru za kanalizacionu mrežu izdvojili smo 56 miliona dinara i 16 miliona za postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda!

16. jun 2020. 15:04 Gradska hronika Pirot Plus Online

Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija",  nastavlja radove na stvaranju boljih uslova za život ljudi na selu. Počeli su radovi na postavljanju kanalizacione mreže u selu Izvor. Veliki broj meštana, posebno članova Saveta mesne zajednice, bio je prisutan na svečanom početku radova.

U obraćanju novinarima, Vladan Vasić je posebno akcentirao da su nastojanja Gradske uprave da obezbedima meštanima pirotskih sela uslove za život kakvi su u gradu.

Zoran Nikolić, direktor Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" kaže da se radi o značajnim ulaganjima koja će omogućiti  zdraviji život na selu. Za mrežu u Izvoru izdvojeno je 56 miliona dinara, a za postrojenje za prečiščavanje otpadnih voda 16 miliona dinara.

Iako su radovi započeli u sokacima, iako su uslovi za rad veoma teški, zbog uskog prostora, očekuje se da radnici JP "Vodovod I kanalizacija" urade po predvidjenoj dinamici.

Ljubiša Ćirić,  predsednik Saveta Mesne zajednice istakao je dobru saradnju s Gradskom upravom, što će doprineti bržem razvoja sela.

Zoran Nikolić, direktor JP"Vodovod i kanalizacija"  najavio je nastavak radova u Krupcu  na zameni vodovodne mreže. Za nekoliko dana počeće radovi u Berilovcu.

PS

Da  bi bili pošteni, pre svega prema našim novinarima Sonji Ćirić i Ivani Stojanov, o sebi ne želim, koje su danas imale preko deset dogadjaja,  moram da objavim, da je vlasnik Pirotskih vesti došao u selo Izvor kada  je sve završeno i da to nije prvi put. Osim što će danas objaviti, sa materijalima koje je uzeo od televizije, znate koje, njega veoma često nema i na drugim dogadjajima. Kada se pojave "gradski oci" onda je uvek "na licu mesta"! Smešno I tužno!

Ovo sam objavio jer nije prvi put. Objavio sam i zbog toga što se i dalje nerad i neistina dobro kotira kada je u pitanju rad medija.

 Nema čutanja. Istina vodi napred !!