Zoran Milovanović: Problemi često jačaju ekipu. Bez obzira na to, idemo da pobedimo!

22. oktobar 2021. 09:28 Sport Pirot Plus Online

Druga liga B

4.kolo

Smederevska Palanka: KK Mladost - KK Pirot

Stari rivali ponovo na parketu. Godinama su mečevi u Smederevskoj Palanci i Pirotu bili izuzetno dinamični rezultatski neizvesni, ali uvek izuzetno korektni uz veliko poštovanje.

 Generacije su se menjale, bilo je igrača i trenera koji su bili u oba Kluba.

Tako je i danas. Nikola Đonlić, uz Duleta Filipovića i Nikolu Vukićevića, najiskusniji i ponajbolji košarkaš igrao je u Smederevskoj Palanci, sadašnji trener Pirota Milovanović  trenirao je Mladost. Borko Đorđević centar Pirota igrao je u ekipi Mladosti. Itd. Itd.

Sinoć na treningu devet košarkaša. Vranić se oporavlja, dolazak talentovanog Lazara Đokovića iz Crvene Zvezde, najavljenog pojačanja umesto Đorđa Đorđevića koji je otišao, odloženo je za dvadesetak dana, nekoliko juniora bilo je u školi

Ipak, radilo se dobro.

Nikola Đonlić,  nestrpljivo čeka ovaj meč. Igrao je u Palanci, zna protivnika, svestan je određenih kadrovskih problema, zadovoljan ishodima u poslednja dva meča i veruje da će se serija pobeda nastaviti.

Zoranu Milovanoviću, treneru Pirota nije lako. Čeka ga dobar rival, roster je ugrožen, no bez obzira na sve okolnosti, kako on kaže "igraće se, pa ko...”

Ako je suditi po trenutnoj situaciji na tabeli, kvalitetu ekipa i rezultatima, i izgledima za igre u plej ofu, međusobni susreti ova dva tima, moguće je da će  odlučivati.

 Utakmica u Smederevskoj Palanci igra se u subotu u 19h. Ukoliko bude prenosa na you tube kanalu postavićemo na naš Portal.