Znali smo, Boban Tolić poslao radnike Komunalca da čiste korov sa teniskih terena! Aferim!

29. septembar 2020. 12:36 Društvo Pirot Plus Online

Bili smo u pravu! Juče smo u postu koji smo objavili napisali da se sve zna, već od sutra će Boban Tolić dobiti zadatak da radnici Komunalca izadju, da i na teniskim terenima, kao u mnogim drugim situacijama, uklanjaju "produkte" našeg nemara.

Jeste bila je korona, jeste, bili su izbori, ali, za sve to vreme, radnici ovog Javnog preduzeća nesmetano su radili. Bilo ih je svuda.

Zar se ova naša pirotska bruka nije mogla da ukloni mnogo ranije. Fića i Joca "tandem" iz ovog Kluba, valjda je svraćao, da li im je smetalo? Verujem da je neko iz Gradske uprave šetao Kejom, nadam se da su i  naši novinari nekada prošli našim prelepim Kejom. Da su se "osvrnuli oko sebe" mogli su da vide kako je sve to tamo bilo ružno.

Ili to ružno, ta naša bruka, nikome nije smetala.

Zvao me jedan sugradjanin, šetao Kejom.

Paune, ajde. U pravu si. Komunalci čiste korov i travuljak  na teniski tereni. Da ti snimim telefonom?

Može, kad "velika" TV Pirot, telefonom da snima  detalje sa utakmica, a ne kamerom, zašto ne bi mogli mi jedan "mali" pirotski Portal ! To što smo najbolji, to je zbog toga "što nam je svaka puška, bilo kakva – ubojita"! Ha, ha!

Zahvalio sam se, Milan je biciklom, po kiši, otišao i doneo snimak!

Snimak je stigao. Evo ga. Dovoljno, da potvrdi ono što smo pretpostavili. Kaže mi čovek, da je video i Bobana Tolića tamo, ali da nije hteo da ga snima!

Toliko za danas. Kako bismo stigli do prave istine da najavim da ćemo shodno Zakonu od dostupnosti informacija od javnog značaja  krenuti i zatražiti sve papire. Da ne nabrajam od koga sve.

Iskreno, nadam da će i velika teve i ONAJ što ide našim "tragovima" jer je godinama to učio ovde kraj prozora u našoj Redakciji, sakupiti hrabrost da objavi! Korov se čisti!

Dakle, krenulo je! Čisti se korov, trava… Za početak. Sada sledi sve ostalo. Javno privatno partnerstvo, Sportski centar, nadležne službe…  Da li tako!?

Kažu biće još toplih dana. Možda bi mogao neko da otvori kapije i pusti rekreativce. Skoro da znamo da u ovom Klubu nema dece.

Pirotski šampioni, naša dečica,  Uroš Jović i Lazar Radenković treniraju u Beloj Palanci, a igraju za niški privatni klub.