Tolić: Zid oko Pazarskog groblja u završnoj fazi. Vaša pitanja: Kad će zid i oko Tijabarskog?

11. avgust 2023. 11:09 Gradska hronika Pirot Plus Online

Priča oko izgradnje zida na Pazarskom groblju, počela je 5. maja kada su nas žitelji Kozaračke ulice zvali zbog seče stabala tik uz ogradu groblja. 

Dobar primer! Stanari u Kozaračkoj tražili prekid i dogovor o seči drveća. Boban Tolić došao, dogovor na obostrano zadovoljstvo!

Od tada je prošlo nešto više od tri meseca. Za to vreme radnici Komunalca ukonili su prvobitnu žičanu ogradu, uredili teren i izgradili zid, koji je prema rečima Bobana Tolić, direktora Komunalca odavno bio u planu. 

Pored novoizgrađenog zida, na jesen će, gde prostor dozvoljava biti posađene nove sadnice.

..............................................................................................

S obzirom da su videli kako to sada izgleda, i žitelji koji žive oko Tijabarskog groblja, pitaju kad će i kod njih biti nešto slično ili isto urađeno

N.P.

Postovani :
Da li mozete pokrenuti inicijativu da se i Tijabarsko groblje uredi tj. Stavi zid do groblja ovamo prema kucama u Zavojskom naselju i izmedju Zavojskog naselja i naselja Prcevac kao sto je uradjeno sa pazarskim grobljem? Mnogo blize je groblje do kuca u Zavojskom naselju nego sto je to slučaj u Kozarackoj ulici, da li mozete pokrenuti ovo pitanje, jer valjda smo svi gradjani istog reda, jel da?

Pitali smo direktora Tolića. Prema njegovim rečima to nije u planu za ovu godinu, ali će razmotriti mogućnost da se to uradi u nekom narednom periodu.