Završava se put prema Vraništu

06. jul 2012. 13:40 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Predsednik opštine Vladan Vasić sa saradnicima obišao je u selu Vranište završne radove na asfaltiranju putnog pravca prema ovom selu. Vrednost radova, na deonici od blizu 3 km, je oko 20 miliona dinara. Po završetku ovih radova, Vasić je najavio I asfalterske radove u ataru sela Mali Suvodol, čime će se kompletirati planirani radovi u selima predvidjeni u ovoj godini.

- Iz Fonda za puteve, Direkcije za izgradnju opštine, u ovoj godini biće investirano oko 80 miliona dinara za asfaltiranje putnih pravaca prema selima I na području grada. U toku je realizacija projekta izgradnje Drugog ringa, a u planu je realizacija I drugih veoma značajnih projekata . Jedan od značajnijih je adaptacija raskrsnice kod Malog mosta, koja predvidja izgradnju kružnog toka. Otvaranje tendera je 15. jula, kaže Vasić.

Završen je idejni projekat mosta Senjak, sa svim pristupnim saobraćajnicama, za čiju izgradnju, će lokalna samouprava naredne godine pokušati da obezbedi sredstva kod nekog od nadležnih ministarstava.