Zapažen nastup Turističke organizacije Pirot u Sofiji. Ambasador, Željko Jović, ponudio svoj prostor u Ambasadi za promociju pirotske gastronomije i manifestacija

19. februar 2020. 12:15 Društvo Pirot Plus Online

U Sofiji je od 13. do 15. februara održan veliki Turistički sajam na kojem je učestvovala i Turistička organizacija Pirot. Svoj nastup TO Pirot imala je u okviru štanda Turističke organizacije Srbije sa još tridesetak turističkih poslenika iz Srbije. Dragan Novaković, iz TO Pirot, smatra da je i ovaj sajam iskorišćen na najbolji način i da su predstavljene najvažnije manifestacije koje su u planu za ovu godinu, ali i dobro poznata gastronomija našeg kraja. Ono što je posebno značajno jeste da je i ambasador Srbije u Sofiji, Željko Jović, ponudio saradnju u cilju promocije turističkih potencijala Pirota.

Sutra počinje Sajam turizma u Beogradu na kojem će takođe učestvovati i Turistička organizacija Pirot. Novaković kaže da je to još jedna prilika za promociju turističkih vrednosti Pirota i nastavak pojačane marketinške aktivnosti.