Vreme prolazi, mi opstajemo boreći se za istinu, za Pirot i Piroćance! Iskrenost i rad koji traju 12 godina.

07. septembar 2018. 15:30 Plus radio Pirot Plus Online

Nije ovo vreme za čestitanja, hvalisanja, nije, medjutim, ovo vreme kada treba ćutati i ne reći, ili podsetiti narod, da je, da li davne, 2006. godine, osmog septembra u 19 časova, naš šampion Uroš Mijalković, evropska vrednost u karateu, svojim “mavaši” udarcem “pokidao” traku i tako na simboličan način, poslao u etar još jedan radio. Interesantno, samo neku godinu kasnije u Svet je svojim vrednostima krenuo i naš Uki!


Ukijev otac Zoran, kada smo govorili o imenu, bio nam je kum, predložio je da se zove Sport plus. I tako je bilo!

Kako je vreme odlazilo, oglasio se Plus radio, a već nekoliko godina, živi Naxi Plus radio.

Tamo 2012. godine, naš nemirni duh i želja da pratimo razvoj medija, internet tehnologiju, pojavio se Portal Plus online. Iz godine u godinu, kroz teško vreme, Naxi Plus radio i Portal Plus online, zahvaljujući Ivani, Bilji, Sonji, Ljubiši, Neši, Ani, Grofu, Zoranu, Martinu, nastojao je i verujem uspevao da bude blizak svakom Piroćancu, da “bez kucanja” dolazi u njihove domove, da bude njima na usluzi, prijatelj od poverenja.

Nenad Paunović

Ivana Stojanov

Biljana Stanković

Sonja Ćirić

Ljubiša Stojanović

Zoran Nikolić

Kako nema lakih i teških vremena za ovaj narod, ali ni za one koji žele da se čestito bore za svoje “medijsko sunce” pod ovim zamućenim oblacima istine, svi mi koji ovde radimo, nastojeći da čuvamo istinu i lepu priču o jedinom gradu koji imamo i koji je naša ljubav , sve smo, svakodnevno, svakog trena, činili da budemo iskreni hroničari vremena koje živimo.

Da li treba govoriti o mukama na koje smo nailazili, uvredama, pretnjama, napadima... Treba, ali neka se zna, da nas je sve to činilo još istrajnijim u želji da čuvajući iskrenost, čuvamo i profesiju koja nas hrani.

Hrabre nas reči podrške, jačaju uvrede iz mraka, ali i zvanične informacije o tome gde su naša nastojanja. Tamo početkom avgusta, sa zadovoljstvom mi javlja moj prijatelj iz Beograda, koji se bavi tim analizama, poslao mi je rezultate o tome kako ko od naših medija u Pirotu stoji na You Tube. Da, tu je ono što je za nas najbitnije, video priče sa terena, istorija ovog grada, nastojanja ljudi pretočena u video sliku. Neka bude upamćeno!

Plus radio

Pi kanal

TV Pirot

Pirotske vesti

Nastavićemo dalje da se borimo. Greše grdno svi oni koji pišu, govore, vredjaju da smo nečiji, da podržavamo nekoga..... kakve gluposti.

Da, mi jesmo nečiji – mi smo pirotski medij, mi podržavamo sve uspešne, vredne , sposobne Piroćance i pratimo svaki njihov korak koji nas snažno vodi ka Evropi.

Naša Medijska kuća Ani pres koja ulazi u, ubedjeni smo, srećnu trinaestu godinu, nastaviće borbu. Još snažnije, još iskrenije, spremna da se suprotstavi svima koji žele da neistinu materijalizuju, da ističu sve ono što može da šteti ovom gradu.

Sa nama su svi koji su sa Pirotom. Sa nama su svi koji vole Pirot. Bodrimo sve one koji hrabre Pirot i Piroćance, na našem zajedničkom putu da rastemo, da se razvijamo, da svima nama bude bolje.

Ovih 12 godina darovali smo gradu na Nišavi, istinu i borbu za snažne iskorake napred.

Tako ćemo ubedjeni u vrednosti svega što je ovde naše, da nastavimo!

Za dobro Pirota i Piroćanaca!