Vredelo je biti strpljiv. Pojačani Radnički igrao veoma dobro! Puača, konačno, zadovoljniji!

10. februar 2021. 17:20 Sport Pirot Plus Online

Trening utakmica br.4

Stadion kraj Nišave

Pirot: Radnički - Timok Zaječar 4:0 (2:0)

   Radnički: Dokić, Kostić Milutinović, Milikić, Dojkić, Tolić, Milenković, Gajić, Petrov, Djordjievski, Apostolović

  Igrali su i: Mihailović, Kamenović, Jakovljević, Ilić, Mijalković, Ivanović, Kostić, Edoa, Cvetković, Stojanov, M.Kukolj.

 Timok:  Jovanović, Davidović, Knezević, Rudić, Gardić, Cvetković, Pantić, Lapčević, Ristić, Dragićević, Roševic

Rezerve: Cvetković, Trifunov, Kovačević, O.Nikolić, I.Nikolić, Todorovic, Randjelovic, Milić

Strelci: 1:0 A.Kostić Milutinović 19.min, 2:0 Gajić 37.min, 3:0 Djordjievski 64, 4:0 Ilić 75. min

Sudije: M.Ćirić, S.Denčić, A.Velev

Dobro je što se nije žurilo sa nekim ocenama. Jeste bilo dolazaka i odlazaka, podsetilo nas je i na neka ranija vremena, ali, izgleda da će na "kraju ispasti dobro" ili bolje nego ranije!

 Polako!

Ovo što smo danas videli deluje mnogo bolje. Drugačije. Na nekim pozicijama naziru se bolja rešenja, momci koji su došli pokazuju da će podići kvalitet pirotskog prvoligaša. Pre svega mislim na golmane Dokića i Mihailovića, korpulentnog Milikića, zatim Ilića, Gajića i Milenkovića, ali i neke od igrača koji su se pojavili tokom drugog poluvremena. Kostić, Ivanović,…

Njima treba dodati i Kamenovića i Stojanova, mladiće ponikle u  mladjim selekcijama Radničkog. Posebno se ističe i nameće Kamenović koji već sada igra veoma zrelo.

Ne pominjemo fudbalere koji su igrali prošle sezone, mada su oni kao osnova tima i danas delovali veoma dobro.

Kada dodamo da se čekaju Strahinja Petrović, Ivan Vlaović, Milošević je pauzirao zbog bolova u ledjima, kao i Djordje Kukolj.

Eto to je roster koji će imati na raspolaganju  Nikola Puača. U subotu sledi Jagodina, a potom nedelju dana da se tim i igra doteraju.

Sve pohvale za Zaječarce. Trener Vojkan Rajčić veoma racionalno razmišlja. Ovo je druga provera, do marta ima dovoljno vremena. Međutim, način na koji su odigrali njegovi fudbaleri zaslužuje prelaznu ocenu. Kretali su se dobro, imali želju da se nadmeću, ali se još uvek vidi da nema prave kompozicije tima, nema igre i da će biti potrebni i treninzi i utakmice da lider sačuva prvu poziciju i plasira se u Prvu ligu, što smo iskreno poželeli.

Pirotski prvoligaš igra u subotu u Jagodini!