Vladimir Ilić, Tigar AD: Uz solidarnost i uzajamno poverenje, napornim radom doprinećemo boljem položaju radnika i kvalitetnijem životu građana. Čestitam Međunarodni praznik rada!

01. maj 2020. 11:25 Privreda Pirot Plus Online

Svim radnicima kompanije Tigar, samostalnom Sindikatu kompanije Tigar a.d. i svim drugim radnicima koji žive od svog rada čestitam Međunarodni praznik rada 1.Maj.

Ovaj praznik uvek je dobra prilika da se podsetimo da sam sa Samostalnim Sindikatom kompanije Tigar u istoj borbi i na istoj strani, na strani Čoveka koji živi od svog rada. Uveren sam da zajedničkim naporima uz neophodnu solidarnost i jedinstvo u borbi, možemo da ostvarimo ciljeve radnicima, kolegama, sindikalnom članstvu, a samim tim sigurniju i lepšu budućnost Tigra.
Iako je pred nama vreme koje će zahtevati još više napornog rada i međusobnog razumevanja, uveren sam da ćemo uz solidarnost i uzajamno poverenje stvoriti nove šanse za još bolji položaj radnika, kvalitetniji život građana i razvoj naše Srbije.

Živeli i srećno!

Vladimir Ilić
Genralni direktor Tigra

U video uključenju za Portal Plus onlajn direktor Kompanije Tigar AD obratio se zaposlenima i svima koji slave ovaj praznik i žive od svog rada. Ilić je istakao da će proizvodnja u Tigru početi 4. maja, radiće punim kapacitetom u tri smene, kao i ranije, ali zbog opasnosti od Covida19, odlučili su da radnici administracije rade još neko vreme od kuće.

Uz čestitku povodom današnjeg dana direktor Vladimir Ilić je poručio radnicima da veruje da će firma brzo stati na noge i da će svi biti ponosni na Tigar.