Vladimir Ilić, generalni direktor Tigar ad! Virus nas je zaustavio. Bili smo u punom zaletu. Moramo da radimo i verujemo! U radnicima vidim najveću snagu! Čuvamo ih!

21. mart 2020. 13:41 Privreda Pirot Plus Online

Kako sam obećao, danas oko 11 časova pozvao sam Vladimir Ilića, generalnog direktora Tigar ad. Moram da kažem svoj utisak. Verujte mi, skoro nisam sreo tako korektnog, smirenog, sposobnog, časnog čoveka na mestu direktora, posebno u velikim kompanijama. Vlada Ilić, razgovara bez parola, obećanja, racionalno. Ne obećava, ali i  se i ne odaje. Došao je u teškom trenutku. UPEPER  je jednom donet, potom i drugi put. Menjan je sadržaj. Ilić je po Beograu, često sa Vladanom Vasićem, obilazio  kancelarije ministara, državnih sekretara, razgovarali su sa Anom Brnabić. Bio je dubok taj ponor iz kojeg je trebalo da se izadje.  Vasić i Ilić, dobili su obećanje Ane Brnbić da Srbija neće dozvoliti da jedan veliki gigatn, začetnik privrede u Pirotu, "simbol", nestane.

  I poslovi su krenuli. Radilo se teško.  Obrt kapitala ugrožen, obaveze, treba se probiti na probirljivom svetskom tržištu. Tigar je  ponovo, kao nekada odredio brend. Posle opanaka, auto guma, ovaj Tigar  "skočio" je medju svetske trgovce, izuzetnom čizmom. Traženi su još neki proizvodi.

    Uvek kada bismo se čuli da se vidimo i napravimo detaljan razgovor, nešto se dogadjalo. Ta neizvesnost oko UPEPEERA se i dalje provlači. Trebalo je postaviti  Fabrike na sigurne osnove. I kada je trebalo da se vidimo i Tigrovcima i svima koji znaju ovu fabriku, naprvimo taj "brifing" dogodila se velika, svetska pandemija.

   Vlada Ilić je i danas na točkovima. Sa Vladanom Vasićem se često čuju i nastoje da u Beogradu obezbede još veće razumevanje.

     Da verujemo da će se to dogoditi, da će ta poruka generalnog direktora da ima ,,radnike – ratnike,,  , naravno uz pomoć Vlade Srbije, doprineti, da  "Tigrov skok" bude snažan i da se veoa brzo, kada nestane ova neman, krene u osvajanje sveta.

    Ovo sam morao da napišem. Jer tako osećam, jer sam dobro upoznao ovog čoveka, jer znam kakvi su borci Tigrovi "ratnici" jer znam da vide  izlaz iz svega što im se do sada dogadjalo.

     Evo razgovora sa Vladimirom Ilićem, bilo je najpre dugo zauzet broj. Razgovarao je sa Vladanom Vasićem.

...............................................................................

     Sa Vladom Ilićem, generalnim direktorom Tigra, dogovorio sam da nastavimo razgovor iduće nedelje, kada bude u Pirotu. Za to vreme, u dogovoru sa Vladanom Vasićem, nastaviće, takodje značajnu "borbu" u Beogradu ! 

Naslovna fotoscreenshot https://youtu.be/YhMtnNUqGek