Vladimir Ilić, direktor Tigra a.d. dobitnik priznanja "Džentlmen godine"

26. oktobar 2020. 13:02 Privreda Pirot Plus Online

U Vrnjačkoj Banji na ceremoniji dodele priznanja "Dama i Džentlmen godine" nagrađene su istaknute žene i muškarci iz javnog, privrednog, društvenog života Srbije, a priznanje "Džentlmen godine" uručeno je Vladimiru Iliću, direktoru kompanije "Tigar a.d." 

Tom prilikom šrikazan je i film o Vladimiru Iliću.


Prilikom preuzimanja ovog prestižnog  priznanja, Ilić je istakao da će se i u budućnosti zalagati za što veće učešće žena u svetu privrede i ekonomije. 

- Iza uspeha svakog muškarca stoji marljiv i posvećen rad žene.  Ovom prilikom želim da izrazim duboku zahvalnost svojoj supruzi i saradnicama u kompaniji, jer bez njihove pomoći i rada ni ova nagrada ne bi imala pun smisao i značaj.  Žene su bolji, lepši i odgovorniji deo našeg društva i zato ću se i u budućnosti čvrsto zalagati za jačanje položaja žena u privredi. 


Sa ponosom ističem da su u kompaniji Tigar žene itekako poštovane i uvažene i da se nalaze na ključnim pozicijama odlučivanja. Njihova sposobnost, pamet i iskustvo su dragoceni kada je reč o razvoju i napretku kompanije na čijem sam čelu.  Srpske žene su svojim radom, trudom i požrtvovanošću zaslužile najviše pozicije u društvu, a pre svega u svetu privrede, kazao je Ilić na dodeli nagrade "Džentlmen godine". 


Ilić je oženjen i otac je troje dece.