Vladan Vasić: Stečajni upravnik Miroljub Dimitrijević je samo administrativac, odluke donosi Odbor poverilaca! U njegove pregovore sa potencijalnim investitorima Gradska uprava nije uključena!

28. jun 2017. 11:30 Privreda Pirot Plus Online

Posle talasa reagovanja i brojnih informacija koje su “izašle” posle “odluke” stečajnog upravnika Miroljuba Dimitrijevića, a ne odluke Odbora poverilaca, da se odbije ponuda Slobodne zone za kupovinu AHA Mura Prvi maj i podneska stečajnom sudiji , danas se čulo da Miroljub Dimitrijević boravi u Pirotu gde razgovara sa potencijalnim investitorom.

Pre nego emitujemo izjavu gradonačelnika Vladana Vasića, da obavestimo da stečajni upravnik razgovara sa potencijalnim turskim investitorom u Hotelu Alma i da razgovoru prisustvuje i predstavnica Ministarstva privrede, ministra Rasima Ljajica.

Vladan Vasić je danas ponovo istakao da je stečajni upravnik isključivo, administrativac, a ne menadžer i da odluku donosi Odbor poverilaca .Vasić smatra da stečajni upravnik na ovakav način prekoračuje svoja ovlašćenja .

Nezvanično saznajemo da je ovih dana bilo još nekih interesenata. Gradonačelnik Vasić je nedavno izjavio da su se na adresu Grada takodje javljali potencijalni investitori.