AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 21.03.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Radin do je najveće gradilište u prvom delu građevinske sezone u Pirotu

Radnici Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ nedavno su počeli zamenu dotrajale vodovodne mreže u naselju Radin Do u Ulici ruzmarina. Uporedo sa ovim poslovima odvijaju se i drugi radovi koji prethode asfaltiranju. Tim povodom danas je, sa svojim saradnicima, gradilište obišao gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić.

Imajući u vidu konfiguraciju terena i obim poslova gradonačelnik, Vladan Vasić, smatra da je reč o veoma zahtevnom gradilištu. Naročito je važno sanirati klizište u dužini od dvesta metara kod „Stolara“, a u skladu sa planovima lokalne samouprave nastoji se da se što više urede prigradska naselja.

JP „Vodovod i kanalizacija“ radi na zameni vodovodne mreže u Ulici ruzmarina. Direktor Preduzeća, Zoran Nikolić, kaže da je reč o dotrajaloj mreži gde se nalaze i azbestne cevi. Sa priključnim vodovima i sokacima ukupna dužina je oko hiljadu metara.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline