Vladan Vasić: Osnovni zadatak medija je da istinito prenose život! Mislim da su pirotski mediji to činili!

29. decembar 2016. 13:57 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Tradicionalno, krajem svake godine, gradonačelnik Vladan Vasić sa saradnicima, priredjuje prijem za predstavnike medija. To je obično prilika da se najpre, u zvaničnom delu razgovora, još jednom ,,podvuče,, linija i ocene aktivnosti tokom proteklog perioda i u neobaveznom razgovoru čuju mišljenja novinara.

Prijemu su prisustvovali pored gradonačelnika Vladana Vasića i njegovi najbliži saradnici – zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović, pomoćnici gradonačelnika Milica Golubović, Bojan Ranđelović, Aleksandar Ćirić i Milan petrović, predsednik Skupštine grada Milan Popović i zamenik predsednika Skupštine grada Vladica Tošić.

Gradonačelnik Vladan Vasić istakao je ovom prilikom da je 2016. godina bila dosta uspešna i puna izazova i događaja, ali i da su ostvarili sve što su zacrtali. Od dugova se gotovo ništa ne prenosi u narednu godinu, a oko 200 miliona viška sredstava će se u februaru staviti na raspolaganje. Najveći deo tih sredstava će ići za investicije. Gradonačelnik Vasić izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa medijima u protekloj godini i očekuje da se tako nastavi i ubuduće.