Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 13.11.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Krajnje realno planiramo Budžet i očekujemo dobru realizaciju, ne koristimo komercijalne kredite i ne dugujemo nikome

U skladu sa budžetskim kalendarom nedavno su većnici Pirota usvojili predlog Nacrta Budžeta za 2020. godinu. Do 15. decembra Budžet bi trebalo da usvoji Skupština grada, mada će, kako je planirano, to biti ranije.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da je Budžet za narednu godinu nešto viši od ovogodišnjeg, da su pažljivo sagledane potrebe svih budžetskih korisnika i da će se realizovati nove investicije.

Imajući u vidu da će se pojedini poslovi realizovati republičkim parama ili iz fondova Evropske unije, realno je očekivati da će Pirot i u narednom periodu zadržati razvojnu komponentu.  

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline