Vladan Vasić: Koridori Srbije će finansirati asfaltiranje brojnih putnih pravaca u našem gradu, regionalnog i republičkog značaja!

12. jun 2017. 11:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Koridori Srbije se “vraćaju” u Pirot. Zahvaljući dobroj saradnji Gradske uprave sa Ministarstvom gradjevine i Preduzećem Koridori Srbije, ovo Preduzeće se “vraća” u Pirot. Naime, danas je počelo asfaltiranje prometnog puta na izlazu iz grada. Preduzeće za puteve Niš asfaltira i proširuje deonicu pored Kasarne, prema Božuratu i dalje kolovoz koji vodi do magistralnog puta. Dužina deonice je 2,2 kilometra.

Početku radova na asfaltiranju, danas su prisustvovali gradonačelnik Vladan Vasić, njegov zamenik Vidojko Panajotović i Branislav Kostić, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uredjivanje gradjevinskog zemljišta.

Vladan Vasić je rekao da zahvaljujući dobrim kontaktima sa Koridorima Srbije i nadležnim Ministarstvom ovaj deo saobraćajnice do magistralnog puta i ka gradu do Kružnog toka biće asfaltiran. U narednom periodu radiće se na putnim pravcima koji su takodje regionalnog i republičkog značaja.

Očekuje se da radovi na pomenutim putnim pravcima budu završeni do kraja godine.