Vladan Vasić: Iz godine u godinu stvaramo sve bolje uslove za život, za razvoj svih oblasti. Sve to omogućava i pobedničke rezultate. Pirot postaje moderan grad!

11. april 2019. 13:30 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Ovih dana Pirot je slavio sportiste. Svečani doček upriličen je Urošu Mijalkoviću, osvajaču srebrne medalje u ekipnoj konkurenciji na prvenstvu Evrope, Saši Nikoliću, kik bokseru osvajaču zlatne medalje na medjunarodnom takmičenju, Radnički je na prvom mestu, rukometašice igraju dobro, uspesi na školskim takmičenjima itd. Itd.

Pirot već duže vremena slavi i druge brojne uspešne poduhvate. Tigar tajers je svetska firma za respekt, sa novim velikim planovima Mišlena, Tigar AD je u svetskom vrhu po

kvalitetu obuće, Miroljo traži radnike... Mnogi koji dugo nisu dolazili u naš grad, govore samo pohvalno, da izrastamo u moderan grad lepo uredjen, sa kvalitetnom infrastrukturom. Svetski bokserski šampion, Tadija Kačar, koji je pre nekoliko godina poslednji put bio u Pirotu, u jučerašnjem razgovoru izrazio je pravo zadovoljstvo gradom, parkovima, brojnim sportskim objektima...

U nedavnom razgovoru sa Vladanom Vasićem, gradonačelnikom, poslednja tema bila je upravo to. Koliko smo mi sami svesni da smo zaista iskoračili u skoro svim oblastima, da li to više vrednuju oni koji dodju u naš grad, od nas samih.

Pirot je ovih dana domaćin prvenstva Srbije u boksu za mladje klategorije,. Hala je prepuna gostiju sa strane, preko 250 takmičara, zatim trenera, vodja ekipa, ljudi iz Saveza, došlo je u naš grad. Mnogi sa kojima smo razgovoarali oduševljeni su Pirotom. A kako mi sve to vidimo, doživljavamo, utičemo da bude još bolje !!??