Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 11.04.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Iz godine u godinu stvaramo sve bolje uslove za život, za razvoj svih oblasti. Sve to omogućava i pobedničke rezultate. Pirot postaje moderan grad!

Ovih dana Pirot je slavio sportiste. Svečani doček  upriličen je  Urošu Mijalkoviću, osvajaču  srebrne medalje u ekipnoj konkurenciji na prvenstvu Evrope, Saši Nikoliću, kik bokseru  osvajaču zlatne medalje na medjunarodnom takmičenju, Radnički  je na prvom mestu, rukometašice igraju dobro, uspesi na školskim takmičenjima itd. Itd.

   Pirot već duže vremena slavi i druge brojne uspešne poduhvate. Tigar tajers je svetska firma za respekt, sa novim velikim planovima Mišlena, Tigar AD je u svetskom vrhu po kvalitetu obuće, Miroljo traži radnike…  Mnogi koji dugo nisu dolazili u naš grad, govore samo pohvalno, da izrastamo u moderan grad lepo uredjen, sa kvalitetnom infrastrukturom. Svetski bokserski šampion, Tadija Kačar, koji je pre nekoliko godina poslednji put bio u Pirotu, u jučerašnjem razgovoru izrazio je pravo zadovoljstvo gradom, parkovima, brojnim sportskim objektima…

     U nedavnom razgovoru sa Vladanom Vasićem, gradonačelnikom, poslednja tema bila je upravo to. Koliko smo mi sami svesni da smo zaista iskoračili u skoro svim oblastima, da li to više vrednuju oni koji dodju u naš grad, od nas samih.

     Pirot je ovih dana domaćin prvenstva Srbije u boksu za mladje klategorije,. Hala je prepuna gostiju sa strane, preko 250 takmičara, zatim trenera, vodja ekipa, ljudi iz Saveza, došlo je u naš grad. Mnogi sa kojima smo razgovoarali oduševljeni su Pirotom. A kako mi sve to vidimo, doživljavamo, utičemo da bude još bolje !!??

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline