Vladan Vasić: Ispunjavamo svoja obećanja, pažnju posvećujemo užem jezgru grada, ali i prigradskim i seoskim naseljima

16. maj 2019. 15:57 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Nedavno su počeli radovi u naselju Radin do, konkretno sanacija Ulice Ruzmarina. Prema oceni stručnih službi reč je o veoma zahtevnom poslu, pogotovo što je bilo neophodno sanirati klizište iznad Preduzeća „Stolar“. Pre toga zamenjena je, kompletno, dotrajala vodovodna mreža i danas je počelo asfaltiranje Ulice koje izvodi Preduzeće AD „Drumovi“, a finansira grad Pirot.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, sa svojim saradnicima, obišao je gradilište. I ovom prilikom je istakao da je reč o veoma zahtevnom poslu i da su njegovi utisci veoma povoljni jer je Ulica proširena, osigurana potpornim zidom, a preostaju manji finalni poslovi.

Gradonačelnik Pirota kaže da lokalna samouprava ima dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije i drugim institucijama pa su i putevi prema planinskim selima urađeni zajedničkim ulaganjima tako da i ubuduće očekuje pomoć države.

U gradu se trenutno renovira Ulica 7. Juli. Počelo je renoviranje i Ulice Branka Radičevića, a gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da predstoje još zahtevniji poslovi, izrada projekta je u toku, koji će sigurno podići kvalitet života građana na viši nivo.

Predsednik MZ „Radin do“ Goran Rančić je zahvalio lokalnoj samoupravi na razumevanju i nastojanju da veliku pažnju posveti prigradskim naseljima. Uređenjem Ulice Ruzmarina građani dobijaju bolju i sigurniju saobraćajnicu.