Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 16.05.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Ispunjavamo svoja obećanja, pažnju posvećujemo užem jezgru grada, ali i prigradskim i seoskim naseljima

Nedavno su počeli radovi u naselju Radin do, konkretno sanacija Ulice Ruzmarina. Prema oceni stručnih službi reč je o veoma zahtevnom poslu, pogotovo što je bilo neophodno sanirati klizište iznad Preduzeća „Stolar“. Pre toga zamenjena je, kompletno, dotrajala vodovodna mreža i danas je počelo asfaltiranje Ulice koje izvodi Preduzeće AD „Drumovi“, a finansira grad Pirot.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, sa svojim saradnicima, obišao je gradilište. I ovom prilikom je istakao da je reč o veoma zahtevnom poslu i da su njegovi utisci veoma povoljni jer je Ulica proširena, osigurana potpornim zidom, a preostaju manji finalni poslovi.

Gradonačelnik Pirota kaže da lokalna samouprava ima dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije i drugim institucijama pa su i putevi prema planinskim selima urađeni zajedničkim ulaganjima tako da i ubuduće očekuje pomoć države.

U gradu se trenutno renovira Ulica 7. Juli. Počelo je renoviranje i Ulice Branka Radičevića, a gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da predstoje još zahtevniji poslovi, izrada projekta je u toku, koji će sigurno podići kvalitet života građana na viši nivo.

Predsednik MZ „Radin do“ Goran Rančić je zahvalio lokalnoj samoupravi na razumevanju i nastojanju da veliku pažnju posveti prigradskim naseljima. Uređenjem Ulice Ruzmarina građani dobijaju bolju i sigurniju saobraćajnicu.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline