Vladan Vasić: I grad i selo podjednako, juče asfalt u Ćirila i Metodija danas u Gradašnici. Nastavljamo istim tempom i ubuduće

03. oktobar 2019. 14:45 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Kružni put u Gradašnici, selu koje je praktično sastavni deo Pirota, danas je asfaltiran. Pre toga završeni su radovi na sređivanju kanalizacione i vodovodne mreže. Danas je završne radove predviđene prvom fazom obišao gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, sa svojim saradnicima. Tom prilikom i brojni građani ovog sela izrazili su zadovoljstvo što se pažnja posvećuje selu i najavljuju radovi za naredni period.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je očigledno veoma zadovoljan građevinskom sezonom. On je istakao da se o selima vodi računa i obećao je meštanima Gradašnice da će se iduće godine nastaviti sa poslovima na sređivanju ulica i sokaka u selu.

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje gradjevinskog zemljišta, Slaviša Svilarov, kaže da su pripremni poslovi kvalitetno urađeni, a ukupna vrednost je oko deset ipo miliona dinara.

Asfaltiranje kružnog puta je od velikog značaja za meštane Gradašnice istakao je Zoran Zlatković, predsednik Saveta mesne zajednice. Zahvalio je svojim meštanima na saradnji i lokalnoj samoupravi koja nastoji da postupno rešava probleme u selu.

Jedan od maštana, sa kojimj smo razgovarali, takodje kaže da je prezadovoljan angažovanjem lokalne samouprave na uređenju sela.