Vladan Vasić: Moja namera je da se ponovo kandidujem za gradonačelnika Pirota. Definitivnu odluku saopštiću uskoro!

26. decembar 2019. 14:09 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Danas, četvrtak, 26. decembar na našem Portalu i na našem You tube kanalu direktno je emitovana emisija Novogodišnji Video Presing. Rekordan broj pitanja poslali su posetioci našeg Portala. Kompletnu emisiju možete videti na našem Portalu i You tube kanalu. Jedno od pitanja koje je izazvalo najveće interesovanje poslao je naš sugradjanin:

Odlična je i jedinstvena prilika što na kraju godine imate priliku da sa  gradonačelnikom sumirate godinu i postavite mu pitanja koja su od važnosti za sve nas. S obzirom da nas već dogodine očekuju lokalni izbori pretpostavljam da će gost iskoristiti priliku da se osvrne na nagađanje o njegovom eventualnom nekandidovanju, pa bi bilo interesantno čuti od njega samog koji su to razlozi zbog kojih se lomi oko kandidature. Ja lično,to sam i njemu rekao, nisam politički angažovan ali (nisam ni idiot, na grčkom), uvažavam njega kao gradskog menadžera, jer je nesumnjivo dosta dobrog urađeno za njegovog mandata, ali seduboko ne slažem sa njegovom kadrovskom politikom i izborom najbližih saradnika.                               

Vladan Vasić nije izbegao pitanje, ali je pokušao da definitivnu odluku odloži za izvesno vreme. Ipak, iz svega što je rekao može se zaključitui da će se kandidovati za gradonačelnika, uz poruku, da se nada da će Koalicija za Pirot pobediti i na ovim izborima!