Vlada Srbije spremna da rešava infrastrukturne probleme u Pirotskom okrugu, istaknuto posle sastanka sa ministarkom, Zoranom Mihajlović, u Beloj Palanci

17. jul 2019. 12:45 Društvo Pirot Plus Online

U nizu sastanaka tokom današnjeg dana i obilaska radova na istočnom kraku Koridora 10 kod Bancareva, u okviru svog petodnevnog boravka u Beloj Palanci, ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, sastala se i sa predstavnicima Pirotskog okruga.

Sastanku su prisustvovali gradonačalnik Pirota Vladan Vasić, predsednica opštine Babušnica, Sladjana Nikolić, predsednik opštine Bela Palanka, Goran Miljković, zamenik predsednika opštine Dimitrovgrad, Zoran Gerov, a u ime Pirotskog upravnog okruga, Gordana Đurić. Tom prilikom razgovaralo se o aktuelnim pitanjima putne i komunalne infrastrukture. Posle sastanka, na konferenciji za novinare, najpre su govorili predstavnici Pirotskog okruga.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajloviić, je pored ostalog rekla da je za rehabilitaciju svih putnih pravaca koji su oštećeni prilikom radova na Koridoru 10 izdvojeno pedeset miliona evra. Pored toga resorno ministarstvo je spremno da se pozabavi i rešavanjem pitanja komunalne infrastrukture u ovom delu Srbije.