Vidojko Panajotović: Završavamo asfaltiranje puta ka Gostuši i time ispunjavamo dato obećanje. Na redu su putevi ka drugim pirotskim selima

05. jun 2019. 15:26 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Malo je ko verovao, pre nekoliko godina, da će do udaljenih planinskih sela Visoka moći da se dolazi dobrim asfaltiranim putem. Sada je to stvarnost. Do svih staroplaninskih sela putevi su asfaltirani i u dobrom stanju zahvaljujući angažovanju lokalne samouprave. Put prema Gostuši od danas je u potpunosti pod asfaltom. Asfaltiran je preostali deo u dužini od 700 metara izmedju Belskog mosta i Belskog trapa. Uprkos izuzetno lošim vremenskim uslovima, padala je kiša, a povremeno prava provala oblaka, neimari Preduzeća „Trejsi Srbija“ rade i završavaju posao.

Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota, koji je danas obišao radove sa svojim saradnicima, je veoma zadovoljan što se započeti posao završava. On je istakao da lokalna samouprava ispunjava obećanja i da će tako nastaviti i prema drugim selima.

Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta kaže da aje kvalitet radova dobar, postoje i odvodni kanali, a iz Budžeta grada je izdvojeno za ovaj posao oko 22 miliona dinara.