Vaša pitanja! Put prema Toplom Dolu, Sarlah, trotoari

18. jul 2020. 15:32 Gradska hronika Pirot Plus Online

Sve je više vaših pitanja koja stižu mejlom, ili putem društvenih mreža. Pitanja su različite sadržine, ali mi pokušavamo da na što više njih odgovorimo, odnosno pitamo nadležne za odgovor. 

Ovog puta iskoristili smo razgovor sa Slavišom Svilarovom, direktorom Javnog preduzeća za planiranje i uređenje građevinskog zemljišta da odgovori na neka od njih. 

Direkora Svilarova pitali smo dokle se stiglo sa projektom sanacije klizišta i dela puta prema Toplom Dolu. Prema njegovim rečima projekat je završen, ostalo je da se ispoštuje predviđena procedura, i da se krene u realizaciju, ovog 25 miliona dinara, vrednog projekta.

Želeli smo da saznamo da li je ovo javno preduzeće upoznato sa problemom meštana koji imaju svoja imanja na Sarlahu i koji se , praktično  kroz cev, provlaće kako vi stigli do svojih vinograda i voćnjaka. 

Najbrojnija pitanja stižu vezana za uređenje trotoara i pojedinih ulica u gradu, ali i selima. Slaviša Svilarov kaže da za mnoge ulice već postoji gotova projektna dokumentacija. Mi smo ptali za trotoare u ulicama Ćirila i Metodija, 22. divizije, Osmi septembar

 Vaša pitanja, primedbe, fotografije, šaljite nam na mejl plusradio010@gmail.com