Vi pitate, gradonačelnik Vasić odgovara! Ulica 7. juli, Gnjilan, Babina Bara, Milutina Velimirovaća, Novi Zavoj

29. januar 2021. 12:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Nastavljamo sa objavljivanjem odgovora gradonačelnika Vladana Vasića na vaša pitanja, koja smo mu prosledili gostujući u emisiji Presing. 

................................................................................

Želim da pitam kada ce se krenuti sa radom uredjenja prostora iza Ulice 7. juli. Znamo da je gradonačelnik prošle godine pred izbore pokazivao "planove" šta će se raditi ali nigde se ne nazire početak realizacije tog projekta. Ovo postoje nepodnošljivo da čovek koji živi u toj ulici ne može da pronadje mesto za parkiranje ili iza samih zgrada koje je veliko ruglo trenutno.

Kada će se rešiti problem kod Hladnjače - na potezu Vila Dijana-Alatnica Krstić. Kuća je popustila od vode. Od 2019. se ne rešava to pitanje, kada su poplave voda stoji po dva meseca. Niko ne reaguje.

Zamolio bih vas da gradonačelniku postavite sledeće pitanje: Zašto u 2021-oj godini postoje dve ulice u selu Gnjilan (s leve strane na putu ka skoli) koje još uvek nisu asvaltirane, iako su svi uslovi za to stečeni još pre deset godina kada je sprovedena kanalizacija.

Htela bih da pitam gradonacelnika da li je video u kakvim uslovima žive ljudi u ulici Babina bara? Tolike godine, nemaju ni ulično svetlo!!!!

Ulica Ratko Čučurović-Novi Zavoj voda stalno ide ma koliko kiša pala, kada će da se reši taj problem da se voda usmeri u neki kanal.