Vi pitate, gradonačelnik Vasić odgovara! Berovica, Cerev Del, Rasnica, Veliki Jovanovac

27. januar 2021. 11:12 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić bio je, nedavno, gost Presinga, najgledanije političke emisije u Okrugu. Drugi deo emisije posvetili smo vašim pitanjima.  Danas smo izdvojili nekoliko. 

.......................................................................................

M M 

Ako bi ste bili slobodni da podjemo do sela Berovica da vidite kakav je put i uslovi zivota bio bih vam zahvalan

Postovani radi se o putnoj infrastrukturi od sela Prisjan -Kamik-Berovica-Cerev Del nije bas u najboljem stanju pogotovo od sela Kamik do Berovice (putni pravac nikad nije izgradjen ) .Moja porodica poseduje 10 hektara imovine u Berovici koju bi smo zeleli da koristimo ali trenutno nemamo pristup istoj zbog nepostojece infrastrukture (nema puta) .Bar 30procenata stanovnistva Pirota potice iz tog kraja i ima imovinu koju nisu u mogucnosti da koriste iako redovno placamo porez. Trebalo bi opstina da nam obezbedi pristup imanjima. Unapred zahvalni kako mestani tako i vlasnici zemlje  

..............................................................................

Put oko sela Rasnica

Da li u ovom veku treba da idemo u gumenim čizmama u šetnju svaki put posle kiše? Zašto autobus ne kruži više oko sela , već žene same moraju da se vraćaju pustim selom iz druge smene od ulaza u selo, jer šoferi su jasni -  nemate put!

......................................................................................

Kad ce se asvaltirati put od Velikog Jovanovca do nadvoznjaka.Obzirom da je izvrsen nasip-posljunkavanje puta MOLIO BIH GRADONACELNIKA. da prodje i vidi u kakvom je stanju ovaj put.????Moram da konstantujem da je put u istom stanju kao i pre nasipa.Ako sumnjate u moje tvrdnje proverite. NE ZNAM ZASTO SE UPORNO IZBEGAVA ASVALTIRANJE PUTA I STVARANJE BOLJIH USLOVA ZA ZIVOT MLADIH KOJI SU OSTALI NA SELU. Unapred se zahvaljujem GRADONACELNIKU.