Velika humanitarna gradska žurka za Lenu Ćirić

05. avgust 2022. 11:22 Društvo Pirot Plus Online

Muzičari u Pirotu organizuju veliku gradsku žurku humanitarnog karaktera za Lenu Ćirić, koja boluje od cerebralne paralize i potrebna su sredstva za operaciju u Turskoj.

Otac male Lene, Bojan Ćirić, takođe muzičar, u izjavi za portal Pirot Plus onlajn najavio je događaj. Žurka će biti održana 15. avgusta na Maloj sceni u dvorištu Arhiva i očekuje se učešće 20 izvođača iz Pirota, Dimitrovgrada, Babušnice, Niša. Pored ostalih na žurci će nastupiti i poznati pevač Srećko Gajić Krečar, koji je Leni i njenoj porodici velika podrška od samog početka, istakao je Ćirić.

Prema Ćirićevim rečima, u planu je bogat muzički program za svačiji ukus, prodaja pića, a sav prihod biće uplaćen na Lenin račun kod Fondacije Budi human.

Za operaciju, koja se zove rizotomija, nedostaje još oko 4.000 evra. Bojan Ćirić kaže da očekuju veliki odziv i da svako, u skladu sa svojim mogućnostima, da svoj doprinos.

Kako je nedavno istakla majka male Lene, Irena Ćirić, operacija će pomoći Leni da stane na svoje noge i olakšaće njen dalji rast i razvoj.