Večeras prvi mečevi na turniru "Mladost 2024" u Poljskoj Ržani

10. jul 2024. 09:42 Sport Pirot Plus Online

Sinoć je u Poljskoj Ržani svečanim otvaranjem počeo turnir u malom fudbalu "Mladost 2024".

Sada već tradiconalno ekipa Orlova na otvaranju odigrala je revijalni meč sa domaćim sastavom. Ovom prilikom bi hteli da se zahvalimo ekipi Orlova što je i ove godine prihvatila naš poziv za otvaranje turnira, i nadamo se da će ovo postatiti dugogodišnja tradicija.

Od večeras krećemo sa takmičarskim mečevima, imajući u vidu da je ove godine interesovanje veliko, i da imamo i više učesnika od planiranog, gotovo svake večeri će biti jako zanimljivi i interesantni mečevi.

U kategoriji mlađih juniora imamo sedam timova, i oni će se nadigravati u jednoj grupi, po ligaškom sistemu.

Što se tiče kategorije starijih juniora, imamo 12 timova koji su raspoređeni u tri grupe od po četiri. Kod njih će dalji plasman ostvariti po dve prvoplasirane ekipe iz grupa, uz dve najbolje trećeplasirane.

U kategoriji seniora trenutno imamo 15 timova, ali se očekuje da se do početka prvog takmičarskog dana pojavi bar još jedan. Tu je neki limit bio 12 ekipa, ali se na kraju zbog velikog broja prijava taj limit sklonio na 16.

Izjava organizatora turnira:

Pre svega jako nam je drago što su ljudi prepoznali da se u Poljskoj Ržani iz godinu u godinu održava sve bolji turnir.. Mislim da polako postavljamo standarde, i sam broj posetioca govori dosta o tome. U kategoriji seniora imamo ekipu iz Zaječara koja dolazi sa ozbiljnim ambicijama na naš turnir, tu su takođe i gosti iz Niša koji su spremni da se nadigravaju za najviši plasman.

Raspored za 10. jul (sreda):

Mlađi juniori:

20.00 Orlovi - Signalizacija put

20.30 Vip Taxi - Pejčić

Stariji juniori:

21.00 FK Mladost (Poljska Ržana) - Ivčini drugari

21.45 Šlep služba Strong 010 - S Market

Seniori:

22.30 BalkanBet - FK Padež Petrovac

23.15 FK Mladost Poljska Ržana - Poljoprivredno Gazdinstvo Pejčić