Vaše dileme traže odgovore!! Šadjijine vodenice pod "opsadom" pasa lutalica!

05. jul 2018. 10:45 Gradska hronika Pirot Plus Online

Mi nemamo gromko najavljenu rubriku koja se radi "pod ruku" sa Gradskom upravom, ali bez obzira na to, naši sugradjani, valjda decenijama naviknuti da zovu "na ime" skoro svakodnevno traže pomoć, odgovore, imaju predloge, primedbe...

Danas je zvao najpre naš sugradjanin Bane Jovanović, potom jedna žena koja je zaplakala , molili su za pomoć . Poslali su nam i slike. Naime psi lutalice, očigledno veoma opasni, ulaze u dvorišta, napadaju kokoške, zečeve. Ljudi se plaše za svoju decu. Objasnili su nam da se sve to dogadja na kraju asfaltnog puta u naselju Šadjijine vodenice i da se stalno kreću u vinogradima.

Evo i fotografija koje su nam doneli u redakciju i koje nisu nimalo prijatne, ali smo smatrali da jedino tako možemo da objasnimo koliko strepe naši sugradjani .

Posle poziva naših sugradjana zvali smo Bobana Tolića, direktora Javnog poreduzeća Komunalac koji je odmah dao nalog rukovodiocu Službe da pošalje ekipu u Šadjijine vodenice.

Naši sugradjani su se kasnije javili ponovo i zahvalili na reagovanju. Ekipa Komunalca bila je na licu mesta. Koliko su uspeli u prvoj aklciji ne znamo, ali verujemo da neće stati dok se problem pasa lutalica ne reši.