Vakcinacija počinje! U sredu kineska! Nije u Takovskoj, na Zatvorenom bazenu (Ne kupanje, imunizacija!)

19. januar 2021. 20:13 Korona virus Pirot Plus Online

Nikada me posebno nisu oduševljavale te prepiske, saopštenja, informacije koje su pisali neki priučeni novinari u likovima šefova kabineta ili administrativaca koje je trebalo tri puta iščitavati.

     Razgovor i brate, "tet a tet" pitaj što imaš, kaži što znaš i to je to!

      Danas me zvala "Ruski", legenda, kada kažete Distribucija Pirot mislite na nju. Ima sada 87 godina. Govori kao "devojčence"!

Paune, dobila sam poziv da se "vakcionišem" u Takovsku sutra u 8.10h. Tamo je Hala, škole, drugo nema…

      Nešto potom stiglo je saopštenje iz Štaba. (Baš bi bilo lepo da menjaju ovu reč, asocira me na neko drugo vreme). Miloš Colić, neumorna desna ruka gradonačelnika, zvao me da mi kaže da je informacija otišla …

 Dežurni novinar je postavio na vreme.

  Medjutim, pitanja koja mi je "Ruski, legenda" postavila, tražila su od mene da svemu dodam detalje kojih nema u pisanoj informaciji.

     Dogovor je brzo postignut i u 19,02h bili smo ispred Doma kulture.  

 Hladno u …   Kao -4, kladim se da je bilo dvostruko. Ruke su mi bile kao sulundari.

     Želeo sam da narodu objasnimo sve detalje, zbog toga sam nastavio da pitam dalje, sve "sitnije i sitnije", kineska, ruska, nemačka, ma i poljska vakcina…

   Kako smo uvek, pa i sada želeli da vam sve bude jasno, to smo evo i ovo uradili. Znam pouzdano da će već ujutru "velika TV" u jutarnjem programu da ide u lepo zagrejani kabinet Miloša Colića, kao što je "potrćko" juče posle Jeskovog javljanja iz smetova prema Basari, dobio fotografiju državnog službenika i pozvao Bobana Tolića da mu ovaj overi ono što je Jesko nama i Bobanu već poslao i uz to islustrovao slikama.

P.S.

  Znate ovo zašto?! Zato što se bliži Konkurs i zato što su se svi sada udarili u zadnji deo tela pokušavajući da vam pokažu kako su vredni.

 A mi tako radimo, od kako je "sveta i veka"!

   Slušajte nas sutra od 10 sati. Da vas "pokrenemo" treći dan već. Reakcije super, ljudi zadovoljni, a tek će biti. Polako, počeli ste i pitanja da šaljete. Biće ih sve više kod Milana na Radiju, a i na Portalu.

     Ala će to biti, brateee  …

    I da ne zaboravim, do sutra do 10.30h šaljite pitanja. U 11h tačno sam u kabinetu gradonačenika.

    Igraćemo "Presing"!

 Kao Zvezda protiv Reala!