Vaša pitanja sa mesindžera! Put za Rudinje, Vlasi... Parking kod Kalea, Hipokrat!

11. oktobar 2021. 14:19 Stavovi Pirot Plus Online

Ivana Stanković

Poštovanje. Već duže vas pratim i vidim da otvoreno postavljate pitanja pa vas molim pitajte nadležne kad će asfaltirati oko 3 km puta od temske do sela Rudinje.     Više puta su obećavali i do današnjeg dana ništa nisu uradili, a taj deo puta je katastrofalan .

   Asfaltiranje bi značilo i nama koji često idemo tamo i imamo planove da ulažemo još više i idemo češće , meštanima a i ljudima sa strane dolaze i kupuju kuće koje renoviraju da bi se tu preselili

Пеђа Божић

Da li se zna kada će konačno asfalt u selo vlasi? Jedno od retkih sela bez imalo asfalta, a dosta građana pirota i turista gravitira ka njemu.

Пеђа Божић

Било би у реду да некад одете и на другу страну, до села власи. Да се укачите колима у село, да снимите и тамо пут, још увек чекамо давно обећани асфалт. И ми смо грађани пиро

Gordana a Rancic

DRAGA REDAKCIJO, VEC NEKOLIKO DANA IMAMO STRAŠAN PROBLEM I NIKO SE NE OGLAŠAVA DA NAM OBJASNI O ČEMU SE RADI. PREKO PUTA PARKA I GRADICA JE VEC NEKOLIKO DANA TROTOAR BEZ VOZILA. PROBLEM STRAŠAN. STANARI BESNI I NE ZNAJU GDE DA SE PARKIRAJU. OD SEMAFORA NEMA ZNAKA ZABRANE. KOLA PARKIRANA DO AUTOBUSKOG STAJALIŠTA I NA TROTOARU A NANIŽE PAUK OBILAZI I BEDNO ČEKA PARKIRAN ISPRED PARKA. I ONAJ KO SE PARKIRA NA KRATKO DA NEŠTO KUPI ODMA BUDE SLIKAN JER DA BI GA ODNELI TREBA VREME. MOLIMO VAS DA OBIĐETE OVAJ DEO PREKO PUTA PARKA I AKO JE MOGUCE DA ZAJEDNO REŠIMO OVAJ PROBLEM. UNAPRED VAM SE ZAHVALJUJEM.

OVO ISPRED VETERINARSKE STANICE IM NE SMETA. PITAM SE GDE SE TU KRECU PEŠACI AKO JE TO PROBLEM. OVAKVE ULICE U GRADU IMAMO PUNO.

Danica Dejan Miljovska