Uspešan nastup "Sirena" na Prvenstvu Srbije u ritmičkoj gimnastici

21. oktobar 2019. 10:00 Sport Pirot Plus Online

U nedelju, 20. oktobra, u Svilajncu je održano Prvenstvo Srbije u ritmičkoj gimnastici u grupnim vežbama B programa - finale.

Takmičarke Кluba ritmičke gimnastike "SIRENE" nastupile su u dve različite uzrasne kategorije. Učešće u finalu je uzelo 17 klubova sa po 55 ekipa u različitim kategorijama. Obe ekipe iz Kluba "SIRENE" imale su dobre nastupe, i pored veoma jake konkurencije u finalu mlađe pionirke su zauzele 9. mesto dok su pionirke zauzele 16. mesto.

Jelica Rančić Veljković, koja trenira sa devojčicama, ističe da je КRG "SIRENE" mlad klub u kome vredno trenira pedesetak devojčica, od kojih su mnoge talentovane, uspešne i osvajaju medalje na takmičenjima.


  • U prolećnom delu sezone smo ostvarili zapažene rezultate na turnirima i na Državnom prvenstvu u raznim individualnim i grupnim programima koji organizuje Gimnastički savez Srbije. Naš Кlub u nastavku jesenjeg dela sezone očekuje Međunarodni turnir u Nišu- ,,Gimnastiks Кup“, Državno prvenstvo grupnih vežbi C programa, Turnir mladih i Apsolutno i prvi put oprobaćemo se u decembru na Državnom u grupnim vežbama A programa, navela je Jelica Rančić Veljković.

*Info i foto: Jelica Rančić Veljković, KRG Sirene