Uspela poslednja provera za pirotske i aleksinačke košarkaše. Naš tim odigrao bolje u odnosu na ranije utakmice!

19. septembar 2020. 18:00 Sport Pirot Plus Online

Trening utakmica

Br. 6

Hala Kej

 Igrano bez prisustva gledalaca 

Pirot: KK Pirot - Napredak (Al) 66:74 (18:16, 17:15, 16:21,15:22)

"Pirot": Đonlić 14, Mukanović 3, Flannigan 8, Filipović 8, Dragović 2, D.Đorđević 8, Rašić 14, Pendić, Vraneš, Matović 4, B.Đorđević 7, Stefanović.

Tr. Marko Spasić

Napredak: Šikman 4, N.Raičević 5, Simeunović 17, Petrović, D.Raičević 12, Saičić 9, Drašković 3, Bogavac 4, Stanković 2, Veljković 11, Mitrović, Karalić 7, Kostić.

Tr. Nebojša Raičević

Dobra utakmica. Skoro kao za bodove. Ovo "skoro" pre svega odnosi se na neke periode kada je bilo padova u igri oba tima.

 Pirotski  košarkaši odigrali su veoma dobro, najbolje tokom ovih priprema, u prvom poluvremenu. Videli smo, pre svega, ono što će biti najbitnije u mečevima koji dolaze. U odnosu na prethodne utakmice Markovi momci igrali su mnogo jače odbranu, bolje se kretali, imali i bolji skok, što se videlo i na semaforu.

   Kako je igra odmicala Aleksinčani su "stegli" odbranu, igrali  bolje u  napadu i zasluženo dobili. 

  Meč je zbog nestanka struje u Hali, bio prekinut na šest minuta do kraja. Čini se, da su se posle pauze gosti još bolje snašli i u tom periodu napravili najveću razliku.

  Ovo je poslednji trening meč. Do iduće subote, kako kaže Marko Spasić, predstoji pet trening, što bi trebalo da omogući još bolju spremnost našeg tima za prvi meč protiv jake ekipe OKK Beograda.

  Iskusni trener gostiju Nebojša Raičević zadovoljan je igrom svog tima posebno u drugom poluvremenu. Njegova poruka Piroćancima je veoma korisna. On kaže da je prvoligaško takmičenje veoma jako i da naš tim mora da bude spreman  da odgovori izuzetno fizički spremnim rivalima