Uskoro još jedna pesma na tekst naše Tanje Pavićević: Pirotski ćilim!

04. jul 2024. 13:25 Društvo Pirot Plus Online

Piroćanka Tanja Pavićević, sa kojom smo često razgovarali i priče postavljali na naš Portal, poslala je mejl pirotskim medijima o novom projektu!

"Godinu dana posle PIROTSKOG KEJA, imam veliko zadovoljstvo da Vam se obratim sa željom i nadom da zajedno promovišemo novu pesmu o Pirotu.

Ove godine imamo novi projekat PIROTSKI ĆILIM, koji je upravo završen. Pesmu je po mom tekstu komponovao Milinko Ivanović Crni. Aranžmane su radili prof. Djordje Catić i Miroljub Jimmy Todorović koji je istaknuti solista i član narodnog orkestra RTS-a. Svirači će biti vrhunski profesionalci iz narodnog orkestra RTS-a. Pesma će samim tim biti podržana od strane ove kuće. Imamo podršku Nenada Kamidžorca, muzičkog urednika Radio Beograda, Branke Lolić, muzičke urednice emisije "Srbija na vezi". Pesmu peva moj prijatelj, naš Piroćanac, Dejan Janošević- KILE.

Ono što je sada važno, što je na meni, jeste da napravim lep spot u kome će se naš grad prikazati u najlepšem svetlu. U spotu mogu da učestvuju svirači iz Pirota. Ako imate sugestiju ko bi mogao da pomogne realizaciji spota, ja sam za saradnju.
 

Šaljem u prilogu delić pesme.
Hvala unapred.

S poštovanjem
Tatjana Pavićević

Pirotski ćilim Džingl -Duži-30.06.2024. Mix 1.+p2

Pesmu finansiram sopstvenim sredstvima i jako mi je stalo da se na najlepši mogući način reklamira moj rodni grad i čuveni PIROTSKI ĆILIM."