Uručene nagrade učenicima na konkursu "Škola nekad i sad", u okviru obeležavanja Dana škole

28. novembar 2018. 11:00 Društvo Pirot Plus Online

Danas je u Osnovnoj školi "Dušan Radović", u okviru obeležavanja 54 godine postojanja rada škole, organizovana dodela nagrada najboljim učenicima, učesnicima likovnog i literalnog konkursa vezano za Dan škole "Škola nekad i sad".

Decu, roditelje, nastavnike i goste, u školskoj Biblioteci prvo je pozdravio Zoran Marković, dugogodišnji nastavnik srpskog jezika u školi.

Nataša Branković, direktorka Škole čestitajući svim učenicima Dan škole, prenela je i čestitke Brane Radovića, rodjenog brata Duška Radovića, po kome škola nosi naziv. Takodje je istakla da je zadovoljna uspehom koji su učenici u prošlog godini postigli na svim nivoima takmičenja

Pre uručenja nagrada prikazan je i kratak film o školi "Škola nekad i sad", autorke Milice Kostić, učenice šestog razreda škole

Usledilo je uručenje nagrada najuspešnijim učenicima na likovnom i literarnom tematu koji je organizovan povodom Dana škole.

Svečana akademija povodom Dana škole "Dušan Radović" biće održana u petak 30. novembra u sali Doma kulture sa početkom u 19 časova.