Uređuje se prostor oko Marketa Lidl. Sve spremno za svečano otvaranje !

08. oktobar 2019. 12:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Maksi, Roda, Forma Ideale, Gomex, zatim pirotska trgovinska kuća Marmil... Sve je više trgovinskih lanaca u Pirotu, snabdevanje je sve bolje. Uz to, treba dodati brojne objekte gde se prodaju meso i proizvodi od mesa, butici , prodavnice sportske opreme , elektro aparati , nameštaj ...

Objavili smo informaciju da se u četvrtak svečano otvara market poznate evropske trgovinske kuće Lidl .

Radovi su završeni, prostor oko objekta takodje, roba stiže, osoblje uveliko "trenira". Sve se radi, da se 10. oktobar dočeka spremno. Istog dana će u Srbiji biti otvoreno još nekoliko Lidl marketa.

Prilaz ovom savremenom objektu , do pre neki dan bio je neprimeren ambijentu u kojem se Lidl nalazi. Pokazivali smo video materijale.

Radnici Komunalca, u sklopu radova na zapadnom Keju, uklonili su nedavno korov i ogradu kraj trotoara kolovoza koji vodi na most Gazela.

Danas se radovi finiširaju. Rasplanira se zemlja, verujemo da će uslediti i sejanje trave , možda kasnije i uredjenje trotoara.

Kada budu završene zgrade "Zapadni kej" planirano je da se asfaltiraju dve novoprojektovane ulice oko objekata, što će omogućiti, pored pristupa svim objektima i izlazak na Kej.