Učesnici Rock festa i Daily Noise club ovog vikenda u OKC-u

15. maj 2015. 07:15 Kultura Pirot Plus Online

Koncertna sezona u Omladinskom kulturnom centru se polako približava kraju. Posle prepunog OKC - a prošlog vikenda na koncertu benda “Ničim Izazvan”, ovog vikenda pirotsku publiku očekuju dva koncerta.

U petak 15.maja redovno izdanje Rock festa i domaće mlade snage nastupiće na bini OKC - a. Ovog puta na Rock festu učestvuju “Experiment” iz Bele palanke, “Sour Smile” i “Bad trip” iz Pirota. Koncert počinje u 21h.

U nedelju 17.maja dolaze gosti iz Bugarske “Daily Noise club”, popularan bugarski pank rok bend. Ovo će biti njihov poslednji nastup na evropskoj turneji koju su započeli 23. aprila i na kojoj su posetili 7 evropskih zemalja. Daily noise club imaju izdata tri albuma, a postoje od 1998.godine. Energična trojka sa puno iskustva beskompromisno svira sirovi punk rock i na svakom svom koncertu pruža maksimum, zbog čega su privukli pažnju kritičara ali i bookera širom Evrope. Njima će se kao pojačanje pridružiti kultni srpski bend Novembar iz Niša i bend School bus iz Knjaževca. Koncert počinje u 21h a cena ulaznice je 200 dinara.