Radnički u Pirotu "napunio" i mrežu Belopalančana. Het trik Nikole Petkovića

15. maj 2019. 20:24 Sport Pirot Plus Online

Četvrtfinale Kupa Srbije za Pirotski okrug


Pirot : FK Radnički - FK "Rajko Mitić" 5:0 ( 3:0)


Radnički : Koković, Vlajković (k) 7 ( Lučić), Kamenović 7, Petrović 7, Djordjević 7, Veličković 7, Radičević 7 ( Petrov) Stanković 8, Tomović 7, Ilić 7,( Filipović) Petković 9


Rezerve : Cvetanović, Ličić, Filipović, Ptrov, Lučić


Igrač utakmice : Nikola Petković, Radnički Pirot


Nikola Petković koji je postigao het trik i sedam mladih fudblera Radničkog Kamenović, Petrović, Djordjević, Veličković, Radičević, Filipović i Lučić, obeležili su ovaj meč. Marko Vidojević je Belopalančanima suprodstavio ekipu sa ovim mladićima koji nemaju više od 19, 20 godina ( na klupi je sedeo i osmi Miljan Ličić) što je dobra poruka.


Pored njih nešto iskusniji Vlajković, Stanković, Tomović, Ilić i Petrov , dali su puni doprinos, da po lepom vremenu ( plašili smo se ljuska) gledamo interesantnu utakmicu. Da pomenemo danas besposlenog golmana Kokovića, koji , kao i Cvetanović, deluje pouzdano!

Belopalančani, u svakom slučaju, najbolja ekipa u Okružnoj ligi, ali još uvek mnogo daleko da bi se suprodstavili i ovako kombinovanom timu Radničkog. Primili su gol veoma rano što ih je demoralisalo i potisnulo i ono malo nade što su imali.