U Pirot, u septembru stiže svetski trgovinski lanac Lidl!

18. april 2019. 13:30 Privreda Pirot Plus Online

Više od mesec dana radi se na izgradnji Lidl prodavnice u Pirotu. Skoro svakodnevno, naši sugradjani pitaju o detaljima koji karakterišu dolazak ove svetski poznate Kuće.

U želji da vas o svemu obavestimo, poštujući poslovni kodeks, ovih dana obratili smo se mejlom i poslali potanja koja interesuju naše sugradjane, a potrebni su za detaljnu informaciju!

..............................................................................

Lidl Srbija

Press služba

Poštovana koleginice,

Naš prevashodni cilj je informisanje naših sugradjana i javnosti uopšte, o aktivnostima koje su od značaja, pre svega, za razvoj grada !

Na našem Portalu, Pirot Plus online možete videti da smo značaj dali dolasku Trgovinskog lanca Lidl u Pirot.

S obzirom da želimo, što je od obostrane koristi, da pratimo dalju izgvradnju prodajnog prostora to se obraćamo ovim zahtevom da povremeno dobijamo aktuelne informacije.

Za sada nam je potrebno


  1. Koja je veličina poslovnog prostora ?

  2. Kakav je asortiman robe koja će se prodavati!

  3. Koji broj radnika će biti zapošljen, struktura, kada raspisujete oglas ?

  4. Da li su u izgradnju objekta uključene i neke od pirotskih firmi ?

  5. Kada se očekuje završetak radova, odnosno svečano otvaranje?


Ovo su neke osnovne infomacije koje bi sada trebalo da objavimo.

Očekujemo da razmenjujemo informacije , da nam se javite s nekim novim detaljima kada to bude bilo potrebno.

Srdačan pozdrav!

................................................................................

Poštovani Nenade,

Hvala na interesovanju. U nastavku je odgovor, a za eventualne izmene molim Vas da proverite sa nama. Kao izvor informacija možete da navedete Lidl Srbija.

Izgradnja Lidl prodavnice u Pirotu, u ulici Vojvode Mišića, je u toku i teče po planu, a to je i jedina Lidl prodavnica koja se trenutno priprema u ovom gradu. Lidlov koncept se ogleda u jednostavnosti, pa tako sve prodavnice koje se otvaraju u Srbiji imaju isti raspored i istu površinu prodajnog prostora od oko 1.400m2. Glavni izvođač radova je firma iz Beograda. Završetak gradnje možemo očekivati do kraja septembra ove godine, ali bez obzira na to kada gradnja prodavnice bude završena, odluka o tačnom datumu otvaranja biće naknadno objavljena.

Veoma se radujemo što ćemo biti u prilici da građanima Pirota i okoline ponudimo najbolji odnos kvaliteta i cene i jedinstveno iskustvo kupovine, po kome je Lidl prepoznat u svetu. Lidlov asortiman je pažljivo odabran i sastoji se od 1.600 proizvoda u redovnoj prodaji, a ono što Lidl čini jedinstvenim na tržištu su i vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju. Pored Lidl brendova, u asortimanu su zastupljeni i domaći dobavljači, sa više od 350 proizvoda.

U sklopu temeljnih priprema, zaposlićemo i nove kolege za rad u prodavnici u Pirotu. Konkretno, od danas su na sajtu karijera.lidl.rs aktivni konkursi za zapošljavanje za pozicije Rukovodilac prodavnice i Zamenik rukovodioca prodavnice, a u narednom periodu se očekuje i otvaranje konkursa za poziciju prodavca. Zainteresovani kandidati koji žele da rade u Lidl prodavnici u Pirotu, mogu se prijaviti, i saznati više informacija, putem sajta karijera.lidl.rs.

O svim relevantnim informacijama u vezi otvaranja Lidlovih prodavnica, potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni.

Ukoliko i ubuduće budete imali pitanja, tu smo da Vam pružimo proverene informacije.

Lidl Srbija KD

Radove izvodi beogradska firma Termomont. Neto ppovršina 2.073 kvadrata, zajedno sa parking prostorom.