Pirotski Radnički spreman za visoke ciljeveu VIDEO

13. mart 2013. 19:00 Sport Pirot Plus Online

U nedelju se nastavlja prvenstvo Srpske lige Istok

Prolećni deo prvenstva Srpske lige grupa Istok počinje u nedelju , 17.marta. U Radničkom su tokom pauze preduzeli sve neophodne mere da ekipa ostvari postavljeni cilj, plasman u viši rang takmičenja. Lokalna samouprava povećala je Budžet Kluba za ovu godinu, Mile Tomić šef Stručnog štaba odabrao je pojačanja za koje je procenio da su neopohodna timu, rukovodstvo je obezbedilo desetodnevne pripremne na Dojranu. Bilans trening utakmica takodje uliva nadu. “Beli” su odigrali deset mečeva, devet pobedili, poraženi su jedino od Mladosti iz Lučana na Dojranu. Postigli su 3o, a primili samo pet golova.

Prisustvovali smo jednom od treninga. Igralo se “na skraćenom prostoru”. Dobri poznavaoci prilika već mogu da predvide u kojem će sastavu igrati Radničlki protiv imenjaka u Svilajncu. Mile Tomić je zaodovoljan ostvarenimn, očekujući da će se trud isplatiti:

Trojica ponajboljih igrača Radničkog ocenili su su da se naporno radilo tokom priprema , da je atmosfera medju igračima veoma dobra i da postoje sve vrednosti da se ostvare visoki ciljevi.

Ako je suditi po poslednjim treninzima i utakmicama, Radnički će u Svilajncu igrati u sastavu:

Vujanac, Kostić, M.Nikolić, Markov, Vasov, Manojlović, Vasić, Mančić, Nikolić, Samardžić i Dimitrov.

Utakmica u Svilajncu igra se u nedelju, 17.marta od 15 časova, uz direktan prenos u emisiji Dunav sportofon.