Treći tretman krpelja na teritoriji Pirota

29. jul 2020. 09:16 Gradska hronika Pirot Plus Online

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša će 1.8.2020.g. obaviti treći  tretman krpelja na teritoriji Grada Pirota.

       Suzbijanje  krpelja radiće se uređajima sa zemlje na sledećim javnim zelenim površinama:

Kej reke Nišave od železničkog mosta do mosta Gazela(obe strane),zelene površine na Trgu Pirotskih ratnika,površine oko robne kuće Beograd,novog Doma Vojske Srbije i Doma kulture,park hotela Pirot,zelene površine oko gradskog kupališta i akumulacionog jezera,skver Nacional,zelene površine u Takovskoj ulici,površine oko tržnog centra na uglu Takovske i Maksima Gorkog,park Maksima Gorkog,park Momčilov grad,park Trg Republike,park Trg Karađorđe,zelene površine u ulici Ćirila i Metodija,zelene površine u ulici Predraga Boškovića,park LEAP -22.divizije,zelene površine na robnoj i stočnoj pijaci,zelene površine u ulici Nikole Pašića,zelene površine oko sportske hale Kej,zelene površine ispred Maksija,park u ulici Vojvode Stepe,park u ulici Dragoljuba Milenkovića,ulice Kolubarska,Milovana Glišića,Petra Kočića, uglovi ulica 1300 kaplara i Pobede,Treći puk Gavrila Principa,Jerine Nikolić i Josifa Pančića,Treći puk i Pobede i zelena površina u Kozaračkoj ulici pored stambenih zgrada.

     Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

     U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

        Ekipe operativaca biće na terenu počev od 7,00 časova.

         Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

   *Saopštenje „SANIT M&M“ D.O.O. Niš